09.06.2011 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na klopi Hopsov, 39- letni dalmatinec, za nekaj časa zapušča košarko, delo v košarkarskih dvoranah bo zamenjalo delo na zagrebški medicinski fakulteti.


"Odločitev je bila sila težka saj mi košarka pomeni veliko, vendarle pa je redna služba na medicinski fakulteti v Zagrebu priložnost, ki se težko izpusti iz rok. Velika hvala vodilnim ljudem Hopsov, ki so razumeli mojo odločitev. Za nami je dobra sezona, cilje smo uresničili, Hopsom pa želim veliko uspehov v prihodnje," je povedal bivši trener Hopsov Tonči Mašina.

Za polzelani je odlična sezona, ob članski ekipi ki je osvojila šesto mesto so se sijajno odrezale tudi mlajše selekcije, ki bodo v prihajajoči sezoni vse nastopale v 1. SKL.

"Odločitev Tončija Mašine nas je presenetila, vsi načrti za nasljednjo sezono so bili vezani na hrvaškega strokovnjaka, vendarle je treba njegovo odločitev spoštovati, na novem delovnem mestu mu želimo veliko uspehov. Potekajo pogovori o novem trenerskem imenu, vse je še v začetni fazi, zato bomo kaj več vedeli v nasljednjih dneh," je bil kratek direktor Hopsov Matej Jelen.

Avtor: KZS/Anže Blažič
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Košarkarji novomeške Krke so na četrti tekmi v ljubljanskih...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011