06.06.2011 / Liga Telemach

Telemach, generalni sponzor Lige Telemach, je v okviru finalnih tekem Lige Telemach med Krko in Olimpijo pripravil sklop promocijskih aktivnosti. Ena izmed aktivnosti je tudi posebna akcija Telemachova Jackpot loža, kjer so lahko uporabniki preko aplikacije na Facebook strani Košarka, I like (http://www.facebook.com/KosarkaILike) sodelovali v nagradni igri in za sobotno tekmo v Stožicah (4. 6.) dobili VIP ložo, kamor so povabili svoje prijatelje, skupaj 20 oseb, loža pa je bila navijaško opremljena povsem po njihovih željah.

Udeleženci nagradne igre so v aplikaciji izbrali moštvo, za katero navijajo, eno ložo so namreč dobili navijači Krke, eno pa navijači Olimpije, svojo ložo so poimenovali ter vanjo izbrali želene navijaške rekvizite, ki so jih imeli na voljo – od navijaške hrane in pijače, do plazma televizije, računalnika ali Playstationa.

Gre za prvi tovrstni projekt v Sloveniji, ki izkorišča moč spletnih družabnih medijev in športa ter to poveže s konkretno akcijo za navijače na športnem dogodku. Akcija pa poleg poudarka na sami tekmi, ki je osrednji dogodek, daje poudarek tudi na ostalih navijaških segmentih, ki jih moderna športna infrastruktura, kar Stožice nedvomno so, omogoča.

 Glavna platforma akcije je bila Facebook stran Košarka, I like, ki ima že čez 16.000 članov in je največja košarkarska skupnost v Sloveniji. Na eni strani akcija predstavlja novost in novo izkušnjo za navijače, na drugi strani pa akcija omogoča dodatno možnost pojavnosti tudi za sponzorje in ostale partnerje, poleg Telemacha sta ložo pomagala napolniti Sony center, ki je poskrbel za tehnično opremo  s televizijami in Playstationom in picerija Boccaccio, ki je poskrbela  za pravo navijaško kulinarično izkušnjo.

Olimpijina izžrebana loža je bila poimenovana 'Basket za punce', Krkina pa 'Zmagovalna loža'. Navijači v obeh Telemachovih navijaških ložah so bili zelo zadovoljni s celotno izkušnjo, akcija pa se bo ob naslednjih pomembnih košarkarskih dogodkih pod okriljem KZS še nadaljevala.


Avtor: KZS/Anže Blažič
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011