19.05.2011 / Košarka od tu in tam

ProBasketball Camp ponuja odlično pripravo z vrhunskimi trenerji na novo sezono za vse košarkarje in košarkarice. Po lanskoletni prvi izvedbi ProBasketball camp-a, katerega idejni oče je Lojze Milosavljevič, bo letošnja izvedba še bogatejša tako s programom kot tudi z udeležbo.

Po uspešni in odmevni izvedbi prvega ProBasketball Camp-a, smo v letošnji program dodali veliko novosti. Prav tako smo naredili korak naprej pri lokaciji izvedbe kampa in bomo vsem udeležencem omogočili še boljše pogoje vadbe v hali Tivoli v Ljubljani.
 
Ves čas iščemo nove smernice, da lahko vsak košarkar najde nekaj zase. Zato pripravljamo natančno izdelane programe z načrtnim izvajanjem dela. Tako vsak košarkar glede na starost, košarkarske izkušnje in osebnostni razvoj, dobi program, ki mu najbolj ustreza in ga najbolje pripravi po koncu sezone in pred pričetkom nove košarkarske sezone. Poletni čas je najbolj primeren, da košarkar napreduje pri individualnih sposobnostih (tehnika, kondicija).
 
Pri dosegu teh načrtov bodo pomagali vrhunski trenerji (Aleksandar Džikić, Sašo Filipovski, Aleksander Sekulić, Marin Sedlaček, Andrej Tesla, Gašper Okorn, Rado Trifunović…in ostali) s kakovostnimi treningi. Na kampu so lansko leto sodelovali priznani slovenski (Jaka Lakovič, Goran Jagodnik, Radoslav Nesterović, Primož Brezec, Sani Bečirović…in ostali), za katere upamo, da se nam pridružijo tudi v letošnji sezoni.

Način dela z najboljšimi košarkarji in svoje bogate izkušnje so naši trenerji pripravljeni deliti z vsemi, ki želijo postati boljši igralci tako na igrišču, kot tudi izven njega. Zato vam pri doseganju teh ciljev nudimo tudi individualne pogovore s trenerji in vodstvom.

Razpisanih je 6 tedenskih terminov, ki bodo tematsko razdeljeni v več sklopov:   

PROBASKETBALL CAMP
Termini:
 • 27.06. – 01.07.
 • 04.07. – 08.07.
 • 11.07. – 15.07.
 • 18.07. – 22.07.
 • 25.07. – 29.07.
 • 01.08. – 05.08.
    
POINT GUARD CAMP
Termin:
 • 27.6. – 1.7.
    
FACEHOOP SHOOTING AKADEMIJA
Termin:
 • 18.07. – 22.07.
    
CAMP ZA DEKLETA
Termina:
 • 11.07. – 15.07.
 • 18.07. – 22.07.    
TELESNA PRIPRAVA
Termin:
 • po dogovoru

Lojze Milosavljevič, idejni oče kampa:

»Lani se je porodila ideja, da organiziramo te fante, ki so morali v preteklih letih trenirati in se znajti sami. Bila je ideja, danes imamo dobro organiziran kamp. Tudi letos se obeta mednarodna udeležba, lani smo imeli košarkarje iz Francije, košarkarice pa iz Španije. Naš cilj je jasen – vsem želimo zagotoviti maksimalno profesionalne pogoje za delo in napredek, zato tudi predpona Pro v imenu. Kamp je namenjen vsem – uveljavljenim igralcem in tistim, ki bodo to še postali.«

Anže Kalan, direktor kampa:

»Ekipi sem se pridružil letos, pomagali pa smo že lani, ko je bil dan cilj – narediti korak naprej. To nam je uspelo, spremenili smo tudi lokacijo, sedaj smo v hali Tivoli. Zahvalili bi se Mestni občini Ljubljana in županu Zoranu Jankoviću, ki nas je sprejel. Delo bomo okrepili tudi s tujimi strokovnjaki, pomembno vlogo pa bodo imeli tudi vrhunski slovenski trenerji, ki se bodo odpovedali svojemu prostemu času in ga namenili delu na kampu. Ponosni smo, ker naš kamp podpira tudi Košarkarska zveza Slovenije, s katero smo sodelovali že lani, s tem pa bomo tudi nadaljevali."

Špela Lakovič, direktorica marketinga:

»Letos že drugič organiziramo kamp. Lani smo to napovedali, držali smo obljubo. Veseli smo, ker bomo lahko delali in trenirali v legendarni dvorani Tivoli. Razširili smo tudi ekipo, na tem mestu hvala vsem. Moram poudariti, da delamo vsi prostovoljno. Na tem mestu hvala tudi vsem sponzorjem!«

Aleksandar Džikić, trener Krke:

»Ker sem postal selektor srbske mlade reprezentance, se ne bom mogel udeležiti kampa od samega začetka, a bom po koncu prvenstva takoj priletel iz Španije v Ljubljano in nadaljeval z delom. Sam menim, da je kamp zelo dober, za igralce pa idealna priložnost, da naredijo korak naprej pri sebi.«

Goran Jagodnik, slovenski reprezentant:

»Lani sem tu opravil nekaj treningov in bil navdušen. Za igralca je hudo, če konča sezono maja, novo pa nadaljuje avgusta. V tem času ne smeš pozabiti na košarko, trenirati sam je zelo težko. Zato je ta košarkarski kamp idealna priložnost za kvalitetno in skupinsko delo.«

Cena za 1 termin treningov stane 250€ (ob prijavi na več terminov 10% popust).

Prijavite se lahko na elektronski naslov spela.lakovic@gmail.com ali preko GMS-ja na  041 875 800 (Špela).

Več informacije na www.probasketballcamp.si.

Za dodatne informacije se obrnite na:

Špela Lakovič
T: 041 875 800
E:spela.lakovic@gmail.com

Avtor: KZS/ProBasketball Camp
08.06.11 / Košarka od tu in tam

LEO klub Kamnik organizira dobrodelni košarkarski turnir v trojkah,...

27.05.11 / Košarka od tu in tam

Slovenski trener Tomo Mahorič, tudi nekajkratni pomočnik...

15.05.11 / Košarka od tu in tam

Veteransko košarkarsko društvo Štajerska je še mlado, kljub temu pa...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011