25.05.2011 / Tabor KZS

Najtradicionalnejši košarkarski tabor v Sloveniji Tabor KZS je vsako leto izredno zanimiv in poučen, nič drugače pa ne bo niti v 35. izvedbi, ki bo potekala letos. Vsi košarkarski nadebudneži ste več kot dobrodošli na tabor za najmlajše, ki bo potekal v dveh izmenah, košarke željna in malce starejša dekleta pa tudi na FIBA Europe tabor za dekleta.

TABOR ZA NAJMLAJŠE (DEBELI RTIČ):

Prva izmena bo tokrat potekala od nedelje, 26. junija 2011, do petka, 1. julija 2011, druga pa od nedelje, 3. julija 2011, do petka, 8. julija 2011.

Cena se od lanskega tabora ni spremenila, tako, da tudi tokrat znaša 270 evrov. Za to vam nudimo dodaten polni penzion ter bolj ugoden termin od nedelje do petka. Število prostih mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

"Spomnim se tabora, ko je bil ta še v Tolminu. Vsako leto smo se ga igralci Geoplina Slovana z veseljem udeležili, saj se je tam zelo dobro delalo z mladimi in smo na koncu od njega veliko odnesli," je o taboru povedal eden najboljših slovenskih košarkarjev Jaka Lakovič.

VSE O TABORU TUKAJ.

PRIJAVA NA TABOR TUKAJ

PRIJAVE LE ŠE DO 5. JUNIJA!

FIBA EUROPE TABOR ZA DEKLETA (POSTOJNA):

Najboljši tabor za dekleta v Evropi bo potekal od 9. do 15. julija v Postojni, kjer se bodo v štirih dvoranah ter na devetih zunanjih igriščih zbrale tiste košarkarice, ki si želijo aktivno preživeti počitnice ter pridobiti ogromno znanja.

Tabor je pred leti obiskala tudi najboljša evropska košarkarica do 20 let Nika Barič, ki je o njem povedala: "Na taboru nisem bila že dolgo, takrat smo ga imeli še v sklopu priprav. Bilo je zelo dobro, iz tabora se vedno da veliko naučiti in znanje prenesti na igro, odlični pa sta tudi tekmovanji v metanju trojk in prostih metov."

VSE O TABORU TUKAJ

PRIJAVA NA TABOR TUKAJ

PRIJAVE LE ŠE DO 5. JUNIJA!

Avtor: KZS/Anže Blažič
12.04.11 / Tabor KZS

Prijave za fantovsko izmeno Tabora KZS so zaenkrat zaprte, zelo hitro...

04.04.11 / Tabor KZS

Košarkarska zveza Slovenije obvešča, da prijava na fantovsko...

02.04.11 / Tabor KZS

Obveščamo vas, da se z današnjim dnem na spletni strani Tabora...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011