15.05.2011 / Košarka od tu in tam

Veteransko košarkarsko društvo Štajerska je še mlado, kljub temu pa smo njeni člani ljudje z dolgoletnimi izkušnjami iz košarkarskih igrišč in pri organizaciji različnih športnih dogodkov. Tokrat smo se prvič odločili pripraviti pravi veteranski košarkarski turnir na višji ravni, v pomoč pa nam bodo izvrstni pogoji za pripravo tekmovanj in namestitev na enem najbolje urejenih zimsko-športnih središč v Sloveniji – na Rogli.

 Ta je zlasti v zimskem času znana predvsem ljubiteljem snežnih športov, jeseni pa vselej postane pravo pribežališče vrhunskih športnikov v času njihovih priprav na novo sezono. Predvsem jo imajo radi košarkarji, saj tukaj svoje priprave tradicionalno začenja slovenska košarkarska reprezentanca in nekateri najmočnejši evropski klubi, med njimi tudi izraelski Maccabi.

Da bi se bolje seznanili z našimi kraji, spoznali nove ljudi in hkrati odigrali nekaj dobrih košarkarskih tekem, vas med 16. in 18. septembrom vabimo na 1. mednarodni veteranski turnir za pokal Rogle. Za vas smo v prilogi pripravili ugodno ponudbo namestitve in spremljevalnih dogodkov, za najboljše pa tudi praktične nagrade in vrednostni bon v višini 500 evrov (za koriščenje uslug v sklopu Unior Turizma v roku leta dni) za prvouvrščeno ekipo. Želimo si, da bi turnir dobro uspel in da bi se nanj tudi v naslednjih letih, ko bo postal tradicionalen, z veseljem vračali.

Če se boste s svojo ekipo odločili za sodelovanje, vas naprošamo, da se prijavite najpozneje do 15. julija 2011 (zaradi omejitve števila ekip in lažje organizacije dogodka vas naprošamo za čim hitrejšo prijavo) na elektronski naslov suprem@siol.net oziroma na telefonsko številko 041/714-124 (Mirko Železnikar), kjer smo vam na voljo tudi za vse dodatne informacije. Podrobnosti o možnostih namestitve, načinu tekmovanja in posameznih kategorijah so v priponki.

Avtor: KZS/VKD Štajerska
08.06.11 / Košarka od tu in tam

LEO klub Kamnik organizira dobrodelni košarkarski turnir v trojkah,...

27.05.11 / Košarka od tu in tam

Slovenski trener Tomo Mahorič, tudi nekajkratni pomočnik...

19.05.11 / Košarka od tu in tam

ProBasketball Camp ponuja odlično pripravo z vrhunskimi trenerji...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011