05.05.2011 / Liga Telemach

Košarkarji Krke bodo v soboto, ob 19.00 v dvorani Leona Štuklja v derbiju 10. kroga Lige Telemach za prvaka gostili najboljšo ekipo rednega dela, Zlatorog, kar pomeni, da se bo na obeh straneh spet predstavila kopica mladih slovenskih igralcev. Tekma, na katero bo vstop popolnoma prost, bo ta vikend dodatno zanimiva tudi zaradi dejstva, da si bodo lahko vsi ljubitelji košarke ogledali osvojen pokal EuroChallengeja in še enkrat zaploskali prvakom.

"Vabljeni vsi, ki si želijo videti dobro tekmo, EuroChallenge šampione in pokal, ki so ga osvojili. Člani ekipe so predlagali, vodstvo pa potrdilo, da vstopnine na tekmi ni, saj je želja vseh članov kluba, da se tekme udeležite v čim večjem številu in pozdravite prvake.

V klubu se še enkrat zahvaljujemo za prisrčen sprejem ob naši vrnitvi s finalnega turnirja vsem ljubiteljem športa in košarke, radiu Krka, ki je vse dopoldne pozival Dolenjce, da se udeležijo sprejema, Agenciji za šport Novo mesto, županu in njegovim sodelavcem, voditelju prireditve in nastopajočim. Dosežek našega kluba, osvojitev Pokala Eurochallenge, je s tem sprejemom, dobil še večji sijaj," sporočajo iz novomeškega kluba.

Avtor: KZS/Anže Blažič
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011