26.04.2011 / Liga Telemach

Hopsi so pred odločilnimi tekmami v Ligi Telemach za prvaka ostali brez najkoristnejšega igralca prvega dela, 23-letnega Američana Gregga Thondiqueja, ki je zaradi poškodbe mišice na tekmi proti Union Olimpiji že končal sezono in s tem najverjetneje odigral tudi zadnjo tekmo v rumeno-modrem dresu. S koncem sezone se mu namreč izteče dvoletna pogodba.

Thondique je na Polzeli odigral dve odlični sezoni, v letošnjem prvem delu Lige Telemach je bil najučinkovitejši igralec (povprečni indeks učinkovitosti 24.95) in prvi skakalec (povprečno 10.53 skoka na tekmo), na odigranih devetnajstih tekmah v rumeno-modrem dresu pa je kar dvanajstkrat dosegel dvojnega dvojčka.

"Gregg je po odličnih igrah v prvem delu Lige Telemach, v Ligi za prvaka zaradi poškodb odigral le tri tekme, najprej je imel težave s gležnjem, na tekmi s Union Olimpijo pa si je težje poškodoval mišico, zato smo se po pogovoru z njim skupno odločili, da nima smisla hiteti z rehabilitacijo in s tem tvegati še poslabšanje poškodbe. Thondique je že odpotoval domov, kjer bo nadaljeval s terapijo, seveda pa mu vsi želimo v nadaljevanju kariere veliko uspehov, saj gre za kakovostnega igralca, ki je tudi v dresu Hopsov igral odlično," je povedal predsednik Hopsov g. Janko Vašl.

Seveda tudi vsi ljubitelji ne samo polzelske, ampak košarke nasploh želimo Greggu veliko športnih uspehov tudi v nadaljevanju kariere.
Avtor: KZS/KD Hopsi
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011