24.11.2010 / Liga Telemach

Ste košarkarski navdušenec? Pred vami je že sedmo nagradno vprašanje Žurnal24, v kateri si lahko vsak teden prigrate mične praktične nagrade, ob koncu sezone pa po dve vstopnici za vse pripravljalne tekme slovenske moške članske košarkarske reprezentance v letu 2011 v domovini. Nagrajenec 6. kroga je znan, zdaj pa je na vrsti vprašanje sedmega.

Vprašanje 7. kroga:
 
Na kateri tekmi 7. kroga Lige Telemach bo največ zadetih trojk?
 
Odgovore pustite na Žurnalovem Facebook profilu, ki ga najdete tukaj in sicer najkasneje eno uro pred začetkom prve tekme (26. novembra, ob 17.30).

Pravilen odgovor na vprašanje prejšnjega kroga:

Katera ekipa bo v 6. krogu zmagala z najmanjšo razliko?
 
Pravilni odgovor je Šentjur, ki je bil od Elektre Šoštanj boljši z dvema točkama razlike, nagrajenec pa je bil tokrat Alen Obrez.

Pravila igre

Žurnal24 bo na svojem facebook profilu (Šport na Zurnal24.si) praviloma vsak ponedeljek objavil nagradno vprašanje košarkarskega kroga Lige Telemach. Vse, kar morate storiti, je to, da boste uganili pravi odgovor na tedensko vprašanje. Žurnal24 bo po vsakem krogu sporočil (v primeru več pravilnih napovedi se bo opravil žreb; v primeru, da nihče ne poda pravilne napovedi, se nagrada ne podeli) ime nagrajenca KZS, kjer bomo nagrado poslali srečnežu, ki se bo ob koncu sezone potegoval tudi za glavno nagrado skupaj s preostalimi nagrajenci krogu. Glavna nagrada sta dve vstopnici za vse pripravljalne tekme slovenske moške članske košarkarske reprezentance v letu 2011.
 
Si želite nagrad? Le brž postanite odprite Facebook (Šport na Zurnal24.si) in pod vprašanjem kroga odgovorite pravilno.
 
Pomembno: V polje komentar na našem facebook profilu na vprašanja katerega koli kola lige Telemach lahko do uro pred začetkom prve tekme oddate svoj predlog. Vsi komentarji, ki bodo oddani po tem roku, ne bodo upoštevani.

Avtor: KZS/Anže Blažič
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011