18.11.2010 / Liga Telemach

Šoštanjska Elektra se na lestvici Lige Telemach trenutno s štirimi zmagami in le enim porazom nahaja na prvem mestu, dobre igre pa prikazuje tudi Salih Nuhanović, ki je že drugič zapored postal MVP kroga. Kot sam pravi, so s soigralci pričakovali, da bodo zasedali najboljša mesta v ligi, prvega pa zagotovo ne.

 
 
Vaša forma se stopnjuje, kako ste z njo zadovoljni?

"Tako je, tekmo za tekmo je moj izkupiček boljši, nenazadnje sem tudi drugi krog zapored MVP, s čimer sem zelo zadovoljen. Je pa dejstvo, da je na vrh lažje priti, kot na njem tudi obstati, zato se moram še naprej truditi, boriti in trdo trenirati, saj si želim obdržati to formo."

Ste pred začetkom sezone pričakovali, da bo Elektra Šoštanj po petih krogih na prvem mestu?

"Pričakovali smo, da bomo med prvimi petimi ali tremi, da bomo na prvem mestu pa zagotovo ne in to je presenečenje za vse. Imamo dobro ekipo in z dobrimi rezultati smo zasluženo na vrhu. S tira nas je nekoliko vrgel le poraz proti Zlatorogu, a smo se že pobrali in nadaljujemo z začrtanim ciljem."

Član Elektre ste, z nekaj vmesnimi postanki v Laškem ter Debrecenu, že 10 let. Očitno se v Šoštanju dobro počutite...

"To je moj domači klub, kjer so me že na začetku lepo in toplo sprejeli. Elektra deluje zelo dobro, vodstvo pa nam zagotavlja vse najboljše pogoje, ki jih potrebujemo za najvišji rang tekmovanja, zato sem zelo zadovoljen."

Ste zadovoljni tudi s trenerjem?

"Hauptman je bil moj trener že pred leti, zato sem že prej poznal njegov način treningov in vodenja ekipe. Vzdušje je z njim zelo sproščeno, kar se pozna na ekipi in prinaša tudi boljši rezultat. Kot smo že nekajkrat na tekmah te sezone dokazali, je pri nas prvega pomena obramba, ki jo tudi najbolj treniramo."

Miloš Miljković je kot MVP 1. kroga v intervjuju dejal, da se lahko Elektra uvrsti v polfinale. Se strinjate z njim?

"Če bomo nadaljevali s tako igro, potem ne vidim razloga, da ne bi bili."
 
Avtor: KZS/Anže Blažič
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011