13.09.2010 / Liga Telemach

Na spletu lahko od danes naprej najdete nov košarkarski portal, z imenom Slovenska košarka. Kot so zapisali avtotji, bo portal drugačen od ostalih košarkarskih portalov do sedaj, saj se bo namreč posvetil le tekmovanjem v Sloveniji – Ligi Telemach, Pokalu Spar, nižjim članskim ligam (1. B, 2. in 3. SKL), ženski članski ligi, tekmovanjem v mlajših kategorijah (moških in ženskih) ter raznim rekreacijskim tekmovanjem.

 
Avtorji projekta menijo, da je bila košarka v Sloveniji že do sedaj zelo prepoznavna in medijsko dobro pokrita, a se je iz različnih razlogov vsebine, ki jih bo pokril nov portal, zanemarjalo. Z zagonom nove strani se bo medijsko izpostavilo tudi klube, igralce in delavce v košarki, ki prej niso dobili svoje priložnosti.

Sodelavci na novem portalu upajo, da bodo pri nastanku vsebin sodelovali tudi klubi sami, predvsem z odgovarjanjem na maile ter s tem, da pošljejo novice na njihov naslov (slovenska.kosarka@gmail.com ali info@slovenska-kosarka.si). Sodelovanje klubov s portalom je navsezadnje tudi v njihovem interesu, saj bodo s tem dobili veliko več medijske pozornosti.

Avtor: KZS
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011