25.12.2006 / DAN SLO KOŠARKE 2006

Škofja Loka - Marko Milič, najboljši košarkar Uniona Olimpije v tej sezoni in eden od glavnih nosilcev igre slovenske reprezentance v zadnjem desetletju, je zavoljo težav s stopalom in neodložljivih družinskih obveznosti, žal, odpovedal sodelovanje na 16. Dnevu slovenske moške košarke.

"To, da sta zame glasovali kar dve tretjini vseh ljubiteljev košarke, ki so določili začetni peterki, si štejem v veliko čast, a odločil sem se, da nekaj zaporednih prostih dni izkoristim za to, da kolikor je le mogoče pozdravim kronično poškodbo stopala, si odpočijem in preživim nekaj trenutkov z družino. Ravno na 16. Dan slovenske moške košarke imam neodložljive obveznosti, menim pa, da bo prireditev tudi brez mene dovolj privlačna. Navsezadnje so se organizatorji odločili priložnost nameniti mladim in tudi prav je, da ti stopijo na plan," nam je danes v telefonskem pogovoru za svojo odločitev povedal Marko Milič, ki mu iz vsega srca tudi v imenu vseh navijačev želimo, da bo v nadaljevanju sezone še naprej igral vsaj na tako visoki ravni kot doslej.

Sodelovanje v Škofji Loki je odpovedal tudi Zoran Lazarevski, košarkar Kraškega zidarja JK, ki ga bo zamenjal Rok Perko (Triglav). Namesto Marka Miliča bo Union Olimpijo zastopal Sandi Čebular.

 

Marko Milič
Avtor: Matej Avanzo
Avtor fotografij: ŠD Extrem/Mitja Pipan
22.12.06 / DAN SLO KOŠARKE 2006

Ljubljana - Med tednom se je iztekel natečaj osnovnošolskih...

22.12.06 / DAN SLO KOŠARKE 2006

Škofja Loka - Z velikim veseljem se je na naše vabilo na 16. Dan...

22.12.06 / DAN SLO KOŠARKE 2006

Ljubljana - Znani sta začetni peterki članske tekme na 16....

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011