04.06.2010 / Liga Telemach

Upravni odbor Košarkarskega kluba Elektra je skupaj s člani strokovnega sveta na seji opravil oceno uspešnosti sezone 2009/10. Na področju mlajših selekcij je klubu uspelo ponoviti uspeh iz sezone 2008/09, saj so vse ekipe mlajših selekcij uspešno nastopale v 1. ligah, še posebej dobre uspehe so dosegale osnovnošolske in srednješolske košarkarske ekipe, katere skoraj v celoti sestavljajo igralci Elektre.

Pri oceni uspešnosti članske ekipe je upravni odbor sprejel ugotovitev, da v sezoni 2009/10 niso bili doseženi pred sezono zastavljeni cilji. Članska ekipa je v Ligi Telemach dosegla končno 10. mesto. S tem rezultatom se članska ekipa prvič po 7 zaporednih sezonah ni uvrstila v ligo za prvaka in je bila hkrati med kandidati za izpad iz Lige Telemach. Tudi drugi cilj, uvrstitev na zaključni turnir osmih najboljših ekip pokalnega tekmovanja, ni bil dosežen.

Glede na sprejeto oceno minule sezone in glede na to, da je bil Borut Cerar imenovan za trenerja članske ekipe za sezono 2009/10, se je upravni odbor soglasno odločil, da z Borutom Cerarjem ne podaljša sodelovanja za vodenje članske ekipe. Do imenovanja novega trenerja, ki bo znan v prihodnjih dneh, bo treninge članske ekipe vodil eden izmed trenerjev kluba.

Avtor: KZS/Elektra Esotech
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011