17.05.2010 / Liga Telemach

Trenerji najboljši štirih ekip te sezone Lige Telemach, Aleksandar Džikić, Ivan Sunara, Jure Zdovc in Damjan Novakovič so danes pred Atlantisom spregovorili o ciljih svojih ekip, ki jih že sredo čaka prvi polfinalni dan. Vsi se strinjajo, da bo boj napet in zanimiv.

FOTOGALERIJA Z NOVINARSKE KONFERENCE

VSE O KONČNICI LIGE TELEMACH

KRKA - HELIOS DOMŽALE
sreda, 19. maja 2010, ob 18.00

Aleksandar Džikić:

"Naš osnovni cilj sezone je bil uvrstitev v Ligo NLB, kar smo z osvojitvijo drugega mesta tudi dosegli. A seveda si vsi želimo izpolniti še drugo tiho željo - osvojitev državnega naslova, ki je ob težavah Uniona Olimpije vsem veliko bolj dosegljiv. Helios je po moji oceni najbolj kompletna ekipa v Ligi Telemach, ki navkljub razočaranju in izpadu iz Lige NLB ni padla v formi in je zadržala ves igralski kader. V Domžalah imajo ambiciozne načrte, dela se dolgoročno in zagotovo imajo tudi oni podobne želje kot mi. Zavedamo se, da gre zdaj zares, da je polfinale vrhunec sezone in da popravnih izpitov ni več."

Ivan Sunara:

"Z izkupičkom 11-3 v ligi za prvaka sem zadovoljen, čeprav bi lahko ob nekaj sreče iztržili tudi drugo mesto. Proti Krki nam zagotovo ne bo lahko, saj je v tej sezoni še nismo premagali, poleg tega pa imamo kar nekaj težav s poškodbami. Iz psihološkega vidika bo izjemno pomembna prva tekma, saj v polfinalu ni popravnega izpita."

UNION OLIMPIJA - ŠENTJUR
sreda, 19. maja 2010, ob 20.00

Jure Zdovc:

"Če kdo ve, kako močan je lahko Šentjur, smo to mi, ki smo z njim že izgubili. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil svojim igralcem, ki so najzaslužnejši za uvrstitev v polfinale in da ta klub sploh še obstaja. Podcenjevanje Šentjurja ne pride v poštev, saj smo se enkrat že opekli. Igrati bo treba s 120 odstotki moči."

Damjan Novakovič:

"Mi smo svoj cilj z uvrstitvijo v polfinale močno presegli. Z rezultatom na semaforju se ne bomo obremenjevali, želimo pa si, da bi Unionu Olimpiji nudili čim močnejši odpor in da bi zlasti v domači dvorani odigrali čim bolje. Zadnjo tekmo v ligi za prvaka ni igral Marcus Angelo Crenshaw, ki pa bo najverjetneje do srede že nared za igro."

Avtor: KZS/STA
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011