06.05.2010 / Liga Telemach

V tem tednu se je za sodelovanje za sezono 2010/11 s KK Elektro dogovoril srbski igralec s slovenskim potnim listom na poziciji krilnega centra, Miloš Miljković. 26-letni in 204 cm visoki igralec je v sezoni 2008/09 igral za ekipo Zlatoroga, kjer je v povprečju dosegel 4,9 točke in 5,1 skoka na srečanje.

V začetku sezone 2009/10 je nastopal za srbski Jug Vranje, nato pa se je januarja letos pridružil ekipi Elektre, kjer je v Ligi Telemach igral v povprečju skoraj 28 min na tekmo in bil s 10,8 točkami in 6,6 skoki med najučinkovitejšimi igralci Elektre.
 
Po podpisu pogodbe z Milošem Miljkovićem je predsednik Košarkarskega kluba Elektra Darko Lihteneker dejal, da "je s podpisom pogodbe Elektra pridobila še enega kakovostnega igralca za igro pod košem. Sedaj bo vodstvo kluba namenilo več časa za dogovore z igralci na zunanjih igralnih pozicijah, saj želimo pred poletnimi počitnicami sestaviti jedro članske ekipe. Cilj kluba za naslednjo sezono ostaja enak, torej stabilen prvoligaški klub. Za dosego tega cilja so po krajšem odmoru po zaključku tekmovalne sezone 2009/10 s treningi že pričeli igralci članske ekipe s pogodbo za naslednjo sezono. Treningi bodo potekali vse do konca junija, ko vse klubske selekcije odidejo na zaslužen poletni odmor."
 
Po zaključeni sezoni 2009/10 je vodstvo Košarkarskega kluba Elektra tako začelo z aktivnim pripravami na novo sezono, kjer je cilj ekipe Elektre izboljšati letošnji tekmovalni rezultat. Z aktivnimi razgovori z igralci članske ekipe želi vodstvo kluba zadržati jedro ekipe za prihodnjo sezono. V aprilu se je za dveletno sodelovanje s klubom dogovoril tudi domačin Salih Nuhanović, veljavne pogodbe za naslednjo sezono pa imajo tudi Brane Lekić, Denis Čosić, Siniša Bilić in Đorđe Lelić. Zagotovo bodo v člansko ekipo vključeni vsaj trije igralci mlajših selekcij kluba.

Avtor: KZS/Elektra Esotech
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011