04.12.2006 / DAN SLO KOŠARKE 2006

Ljubljana - Pred 16. Dnevom slovenske moške košarke, ki bo letos 26. decembra v Škofji Loki, smo se pri Košarkarski zvezi Slovenije odločili, da letošnjo prestižno prireditev posvetijo predvsem naši košarkarski prihodnosti, torej najmlajšim. V sklopu te usmeritve v sodelovanju z revijo PIL Plus, slovenskimi klubi in osnovnimi šolami organiziramo tudi poseben natečaj umetniških del, katerega motiv je trenutno poškodovani Sašo Ožbolt.

Natečaj je namenjen osnovnošolcem, zadnji rok za oddajo umetnij pa je petek, 15. decembra. S to gesto si pri KZS želimo doseči dvoje: združiti v košarko zaljubljene otroke po Sloveniji in hkrati Ožboltu dati podporo pri okrevanju po vnovični (že drugi v dobrem letu dni) poškodbi križnih kolenskih vezi.

Sašo Ožbolt, ki s pomočjo staršev že vso kariero izbira vse, kar o njemu pišejo mediji, enako pa stori z vsakim darilcem, ki mu ga namenijo otroci, je akcijo z velikim veseljem podprl in se bo Dneva slovenske moške košarke, če se bo le lahko, udeležil in osebno sprejel vsa dela. Pri KZS smo za vse udeležence natečaja pripravili tudi mamljive nagrade: prva je podpisan Ožboltov dres z letošnjega svetovnega prvenstva, druga njegove podpisane hlačke in nato še pet vstopnic za prireditev v Škofji Loki. Umetnije je mogoče na naslov KZS (Leskoškova 12, 1000 Ljubljana) poslati do petka, 15. decembra, za dodatne informacije pa vam bo z veseljem priskočil na pomoč Matej Avanzo, predstavnik za stike z javnostmi pri KZS (matej.avanzo@kzs.si).

Sašo Ožbolt

Sašo Ožbolt

Sašo Ožbolt

Sašo Ožbolt

Sašo Ožbolt
Avtor: Matej Avanzo
Avtor fotografij: Foto: Robert Bogataj
19.12.06 / DAN SLO KOŠARKE 2006

Ljubljana - Na naš naslov je v treh tednih natečaja...

10.06.2011 / Ženske reprezentance

Slovensko žensko člansko reprezentanco v soboto čaka še...

10.06.2011 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011