09.02.2010 / Liga Telemach

Union Olimpija bo sezono nadaljevala brez slovenskega krilnega centra Uroša Slokarja, ki bo do konca sezone branil barve Montepaschija Siene. Union Olimpija in igralec sta se na igralčevo pobudo razšla v torek in sporazumno prekinila pogodbo, s čimer klub ne bo imel nobenih stroškov.

Uroš Slokar:

"Žal mi je, da se je moja sezona v Unionu Olimpiji morala končati na tak način. Želel sem si ostati, a sem ravno v tem času dobil ugodno ponudbo iz tujine, ki je v trenutnem finančnem položaju Olimpije ne morem zavrniti, zato sem se odločil za to potezo. Z Olimpijo smo se na koncu razšli sporazumno, korektno in brez zamer."

Jure Zdovc, trener Uniona Olimpije:

"Seveda si v tem trenutku nismo želeli tovrstnih posegov v ekipo, vendar igralca, ki si je želel oditi in izkoristiti dobro ponudbo, ki jo je dobil, nikakor nismo hoteli na silo zadrževati. Naprej bomo delali s kadrom, ki ga imamo in se po najboljših močeh pripravljali za nadaljevanje sezone v ligi NLB in domačih tekmovanjih. O nadomestilu za Slokarja bomo razmišljali strogo v okviru finančnih zmožnosti."

Avtor: KZS/Union Olimpija
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011