05.02.2010 / Liga Telemach

Danes je zasedala skupščina KK Olimpija Ljubljana, na kateri je bil imenovan nov upravni in nadzorni odbor kluba. Upravni odbor kluba bodo odslej sestavljali: predsednik kluba Dušan Mitič (Telekom Slovenije), podpredsednik kluba Jure Jež (Pivovarna Union), Jani Moderndorfer (MOL), Tomaž Jontes (Mobitel), Damjan Kralj (BTC), Andrej Slapar (Zavarovalnica Triglav), Aleš Pogačnik (Intersport). Po funkciji bo član upravnega odbora tudi direktor kluba.

Skupščina je soglasno izvolila tudi nov nadzorni odbor, ki mu bo predsedoval Roman Jakič, člani pa bodo Vladimir Kralj, Boris Zupančič in Mičo Cerovac.

Dušan Mitič
, predsednik kluba:
 
"Danes smo se na redni skupščini kluba sestali predvsem zato, da smo popolnili upravni odbor kluba, saj so v zadnjem času nekateri člani odstopili. Po današnji skupščini je upravni odbor kluba zopet operativen in se bo kmalu sestal na svoji prvi seji v novi sestavi. Želimo, da bi k sodelovanju v kratkem obdobju pridobili še več novih članov. Upravni odbor bo do konca februarja imenoval tudi novega direktorja kluba. Zavedamo se, da finančno stanje v klubu ni rožnato in tega ne skrivamo. V novi sestavi upravnega odbora kluba smo vendarle močnejši, še vedno pa to ni dovolj in zato še naprej po najboljših močeh iščemo ljudi z močnim zaledjem, ki bi pristopili k projektu."
Avtor: Union Olimpija
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011