29.10.2009 / ODDAJA KOŠ

Vas zanima kaj dela pravnik med trenerji in kako to usklajuje? Govora je o Igorju Pučku, strategu PRO-TEK Zasavja, gostu tretje oddaje Koš, ki je na zasavsko klop sedel letošnjega januarja, moštvo pa po 17 letih spet pripeljal v Ligo Telemach. Zasavci v dozdajšnjih 3 krogih niso bili tako uspešni, saj so slavili le enkrat, zadnji poraz pa jim je po napeti končnici zadala Elektra. V oddaji Koš tudi o veliki zmagi Geoplina Slovana nad Krko (73:68).

Pučko je spregovoril tudi o tem, kaj za Zasavce pomeni združitev treh klubov pred letošnjo sezono ter o dolgoročnih ciljih, pravilno pa je odgovoril tudi na nekaj vprašanj Izziva. V oddaji Koš si lahko ogledate utrinke z vseh tekem Lige Telemach, najboljše akcije, obenem pa tudi reportažo s SportForuma o slovenskih košarki.


OGLEJTE SI 3. ODDAJO KOŠ

IZZIV ZA GOSTA IN GLEDALCE

V vsaki oddaji bo potekal tudi IZZIV, nagradna igra, ki bo popestrila program in nagradila zveste gledalce. Gost bo odgovarjal na nekaj vprašanj, povezanih s košarko, na koncu si bo vprašanje izmislil še sam, nanj pa boste odgovorili vi. Vsak teden bomo nato izžrebali srečnega nagrajenca ali nagrajenko, ki bo prejel lepo nagrado.


 Tokratno nagradno vprašanje: Katero slovensko mesto je letos gostilo prvo pripravljalno tekmo slovenske reprezentance v pripravah na evropsko prvenstvo (namig: Slovenija se je pomerila z Makedonijo)?

Pravilne odgovore lahko do nedelje, 1. novembra, pošljete na elektronski naslov kos@kzs.si.


Nagrajenec iz druge oddaje je Luka Derlink iz Novega mesta, ki je pravilno odgovoril na vprašanje koliko klubov v letošnji sezoni (vključno z Union Olimpijo, ki se pridruži v 2. delu) sodeluje v Ligi Telemach. Pravilen odgovor je 13.
Avtor: KZS/Anže Blažič
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011