19.10.2009 / ODDAJA KOŠ

Razburljiv 2. krog Lige Telemach, ki je z največjim presenečenjem postregel v Šoštanju, je prinesel tudi zanimivo 2. oddajo Koš v tej sezoni. Avtorji so tudi tokrat prikazali povzetke tekem z vseh slovenskih parketov in najboljše akcije, Miha Mišič pa se je to pot pogovarjal z Martinom Gorencem, pomočnikom prve slovenske reprezentance, ki jo je vodil Zmago Sagadin in trenerjem prvoligaša Šenčurja SP Kranj. Tudi te oddaje Koš ne gre zamuditi!

Martin Gorenec in voditelj Miha Mišič sta se pogovarjala o razliki v kakovosti med 1. B in Ligo Telemach ter razlogih, da so se na Gorenjskem sploh odločili za igranje na najvišjem nivoju. Nekdanji pomočnik Zmaga Sagadina se je spomnil tudi prve slovenske reprezentance, ki je bila le za koš oddaljena od olimpijskih iger in razložil kako izbrati dobre tuje košarkarje, če klub nima velikega proračuna.

OGLEJTE SI ODDAJO KOŠ NA SLOBASKET.TV


Utrinki s tekem:

Hopsi Polzela - Parklji 77:65

TCG Mercator - Šenčur CP Kranj 68:55

Elektra Esotech - Zlatorog Laško 75:73

Luka Koper - Geoplin Slovan 72:82

Krka - PRO-TEK Zasavje 102:75

NAJLEPŠE AKCIJE 2. KROGA

IZZIV ZA GOSTA IN GLEDALCE

V vsaki oddaji bo potekal tudi IZZIV, nagradna igra, ki bo popestrila program in nagradila zveste gledalce. Gost bo odgovarjal na nekaj vprašanj, povezanih s košarko, na koncu si bo vprašanje izmislil še sam, nanj pa boste odgovorili vi. Vsak teden bomo nato izžrebali srečnega nagrajenca ali nagrajenko, ki bo prejel lepo nagrado.


Nagrajenec iz prve oddaje je Klemen Petkovšek iz Vrhnike, ki je pravilno odgovoril na izziv: "Naštejte vsaj enega člana strokovnega štaba Jureta Zdovca ne letošnjem EP-ju." Možni odgovori so bili: Tomo Mahorič, Miro Alilović, Stefanos Dedas in Jadranko Nikolič. 

Izziv 2. oddaje: Koliko moštev nastopa v letošnji sezoni Lige Telemach, pri čemer upoštevajte tudi Union Olimpijo, ki se bo pridružila v drugem delu?

Pravilne odgovore lahko do nedelje, 25. 10., do 24h pošljete na elektronski naslov kos@kzs.si.


Ne pozabite na našo novo spletno igro BasketVoice in se potegujte za najboljšega slovenskega košarkarskega menedžerja!

KOŠARKARSKA ZVEZA SLOVENIJE NA FACEBOOKU IN TWITTERJU.

Avtor: KZS/Anže Blažič
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011