15.08.2008 / LIGA UPC TELEMACH

T. J. Sorrentine, 26-letni organizator igre novomeške Krke, je zaradi poškodbe kolena končal igralsko kariero. Poškodba kolenskih vezi, ki je Američana doletela na zadnji tekmi minule sezone proti Heliosu, je bila prehuda. Sprva je sicer kazalo, da se bo po opravljeni operaciji in rehabilitaciji v ZDA sredi sezone lahko vrnil, vendar se je zaradi slabih izkušenj z operacijami in rehabilitacijami odločil, da bo raje športne copate obesil na klin.

Sorrentine se je zdaj odločil za trenersko kariero, saj je sprejel vlogo pomočnika trenerja na Univerzi Brown na Rhode Islandu. T.J.-ju je, kot so sporočili iz KK Krka, žal, da se je njegova igralska kariera končala na tak način, saj bi z veseljem nadaljeval igralsko kariero v Novemu mestu, na katerega ima zelo lepe spomine, vendar druge možnosti ni bilo.

"V KK Krka obžalujemo, da v prihodnje ne bomo mogli sodelovati s T.J.-jem, saj je bil priljubljen košarkar, ki je z igrami močno prispeval k vnovični uvrstitvi KK Krka v ligo NLB ABA. Hkrati mu želimo uspešno okrevanje in veliko sreče in uspehov na novi trenerski poti," so še sporočili iz KK Krka.

Avtor: KK Krka
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011