06.08.2008 / LIGA UPC TELEMACH

Union Olimpija je v torek sklenila dvoletno pogodbo o profesionalnem igranju košarke z 22-letnim srbskim centrom Vladimirjem Golubovićem, ki je v pretekli sezoni igral dresu Vojvodine. Golubović je bil v sezoni 2007/08 najboljši skaklec lige NLB, v kateri je zbral po 8,7 skoka na tekmo, njegovo povprečje doseženih točk pa je bilo 13,3.

Igor Dolenc, direktor Uniona Olimpije: "Golubovićeva zgodba se je začela marca, aprila. Pogovori so potekali ves čas, zamrli pa so le takrat, ko smo se pogovarjali s Primožem Brezcem. Zanimivo je, da imata omenjena igralca istega agenta, od katerega sem ne dolgo nazaj prejel sporočilo prek faksa, da Golubović resnično prihaja v Tivoli. Veseli smo, da smo se okrepili s kakovostnim centrom, ki je nekajkrat cenejši od Brezca."

Vladimir Golubović
, igralec Uniona Olimpije: »Podpisal sem dvoletno pogodbo z Olimpijo. Imel sem ponudbe tako domačih kot tujih klubov, ampak odločil sem se za ekipo iz Tivolija. Ljubljančani so mi ponudili najboljše pogoje, mislim, da bom dobil v Sloveniji dovolj priložnosti in zato sem se odločil zanje«.
Avtor: KK Union Olimpija
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011