04.08.2008 / LIGA UPC TELEMACH

V ponedeljek so se v dvorani Komunalnega centra zbrali igralci Heliosa Domžal in tako začeli priprave na sezono 2008/09. Uvodnega treninga so se udeležili Domen Žerak, Alvin Snow, Željko Zagorac, Miha Zalokar, Jure Močnik, Sanel Bajramlić, Žiga Zagorc, Matej Krušič, Aleksej Laškevič ter Igor Tratnik, ki se jim je pridružili še najbolj nadarjeni igralci Heliosovega podmladka, in sicer Klemen Balažic, Miha Juvan, Klemen Škrlec in Jure Prinčič.

FOTOGALERIJA UVODNEGA TRENINGA MOŠTVA HELIOS DOMŽALE

Prvega zbora se ni mogel udeležiti trener Rade Mijanović, saj je še v nedeljo zvečer kot selektor slovenske moške mladinske reprezentance osvojil naslov prvaka divizije B in tako naše mladince po letu premora znova popeljal v evropsko elito.

Domžalska ekipa po napovedih vodstva kluba v naslednjih dneh pričakuje še okrepitev ali dve. Fantje se bodo sicer do 17. avgusta potili v domači dvorani in na atletski stezi, od 17. do 27. t. m. pa se bodo odpravili na priprave v Ajdovščino. Prvo pripravljalno tekmo bodo odigrali 27. avgusta v Tolminu, in sicer s poljsko ekipo Polonia 2011.

Omeniti velja še, da so se v minulem tedu začela pripravljalna dela za dograditev prepotrebnih spremljevalnih prostorov v dvorani domžalskega Komunalnega centra.

Avtor: KK Helios
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011