20.07.2008 / LIGA UPC TELEMACH

Znani sta prvi okrepitvi KK Alpos Šentjur, člana lige UPC Telemach. To sta za obdobje enega leta, z možnostjo podaljšanja pogodbe še za eno leto, postala Armin Avdibegović in Asmir Sadibašić. Oba prihajata iz Zenice, kjer sta igrala za prvoligaško ekipo Čelik. Branilec Avdibegovič (189 cm) je star 24 let, pod obročem in na položaju »štirice« pa bo z 204 cm Šentjurčane okrepil Sadibašić, ki šteje 26 let.

KK Alpos Šentjur bo priprave na deveto zaporedno prvoligaško sezono pričel v začetku avgusta v tradicionalni bazi v Kozjem in bližnjem Lesičnem. Uprava pod vodstvom Jožeta Palčnika si ob 40-letnici košarke v Šentjurju želi uvrstitve v ligo za prvaka.

Zaradi reprezentančnih akcij bodo pričetek zamudili nekateri člani ekipe. Anže Pelc bo med 25. julijem in 3. avgustom sodeloval na mladinskem evropskem prvenstvu divizije B v madžarskem Debrecenu. Na še višji ravni bo zaigral Luka Lapornik, ki ga med 1. in 10. avgustom čaka evropsko prvenstvo divizije A v Rigi. Odsoten bo tudi trener članske vrste Boštjan Kočar, ki bo med 8. in 17. avgustom v Bolgariji bdel nad žensko kadetsko vrsto na EP divizije B. Z njim je po koncu prejšnje sezone klubska uprava podaljšala sodelovanje za dve leti. Njegov pomočnik bo še en mlad domači strokovnjak, Ožbej Stane, ki bo bdel nad delom mlajših selekcij.
Avtor: KK Alpos Šentjur
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011