21.02.2008 / LIGA UPC TELEMACH

Košarkarski klub Union Olimpija je začel oblikovati okostje ekipe za naslednjo sezono. Med prvimi mu je nadaljnjo zvestobo obljubil ljubljenec občinstva in zdajšnji kapetan Marko Milič, ki bo v Ljubljani ostal do konca sezone 2009/10.

"V svoji karieri sem sledil mnogim ciljem. Moja želja je bila liga NBA, želel sem si nastopati za velike evropske klube, zdaj pa se mi je izpolnila še ena želja - ustaliti se in ostati v domači sredini za dalj časa. Poleti smo začeli ambiciozen projekt, klub je bil pred bankrotom, sedaj pa je jasno, da smo preživeli in da si lahko zastavimo nove cilje. Želim ostati v klubu, ker verjamem v prihodnost Olimpije in ker se z družino ne želim več seliti po svetu. Klub se je stabiliziral, direktor in uprava pa so začeli z gradnjo ekipe za naslednje sezone že sedaj, kar se mi zdi edino pravilno. Verjamem, da lahko letošnje sanacijske cilje že drugo leto nadgradimo tudi z izboljšanjem tekmovalnega rezultata. Še prej pa moramo narediti dober rezultat v ligi NLB in domačemu pokalnemu naslovu dodati naslov v državnem prvenstvu," je ob podpisu nove pogodbe povedal Marko Milič.

Zadovoljen je seveda tudi direktor kluba Janez Rajgelj. "Ni skrivnost, da je bila želja, da Marko ostane v Ljubljani, obojestranska. Dogovorili smo se povsem brez težav, saj kakovostnih igralcev na igralni poziciji krilnega centra v Sloveniji ni veliko. Sanacija kluba kljub temu ostaja prioriteta. Vse pogodbe tako sklepamo strogo v okviru zmožnosti," je dejal Rajgelj.

Avtor: STA in KK Union Olimpija
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011