15.02.2008 / LIGA UPC TELEMACH

Čez mesec dni, natančneje 15. marca, na Košarkarski zvezi Sloveniji načrtujemo uradno odprtje slovenske spletne košarkarske televizije Slobasket (www.slobasket.tv), na kateri vam za začetek omogočamo ogled zadnje tedenske oddaje Koš, v kateri si lahko poleg intervjuja s Heliosovim centrom Matejem Krušičem ogledate tudi vse o tem, kar se je konec tedna dogajalo na finalnem turnirju pokala Spar.

POVEZAVA NA TESTNO VERZIJO SPLETNE TELEVIZIJE SLOBASKET

Košarkarska zveza Slovenije je pred kratkim začela razvijati spletno televizijo, ki si jo bo mogoče ogledati na naslovu www.slobasket.tv, za pokušino pa vam na njej omogočamo ogled zadnje oddaje Koš, oddaje o slovenski košarki, ki jo skupaj pripravljajo podjetje Livita, združenje klubov lige UPC Telemach in Košarkarska zveza Slovenije.

Ob tem vse košarkarske navdušence obveščamo, da že v testnem obdobju, ki bo trajalo do 15. marca, na naš naslov sprejemamo vse košarkarske videovsebine slovenskega izvora. V kolikor izpolnjujejo osnovne kakovostne standarde, nam jih lahko na sila preprost način pošljete prek strani spletne televizije Slobasket, in sicer s klikom na povezavo Pošljite nam video!, ki jo najdete v spodnjem delu omenjene spletne strani.

Avtor: KZS/Matej Avanzo
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011