08.01.2008 / LIGA UPC TELEMACH

Liga UPC Telemach je v zadnjih sezonah ob vse bolj učinkovitem vodenju Združenja njenih klubov skupaj s Košarkarsko zvezo Slovenije naredila kar nekaj korakov večji prepoznavnosti naproti. Po uvedbi prenovljene spletne strani KZS, odličnega obveščanja medijev in košarkarskih navdušencev s poročili vseh tekem, izjavami trenerjev po vsakem dvoboju, posebnih fotogalerijah in popolnoma prenovljeni statistiki je zdaj napočil čas za rojstvo TV-oddaje.

V Združenju klubov lige UPC Telemach so v sodelovanju s KZS v sezoni in pol prepoznavnost elitnega slovenskega moškega tekmovanja dvignili na zavidanja vredno raven. Statistiko vseh tekem slovenskega državnega prvenstva je namreč mogoče v živo spremljati na odličnem statističnem programu, katerega obdelava podatkov je tudi sicer izjemno obsežna. Ob tem je pred in po vsakem dvoboju na spletni strani KZS moč najti izjave trenerjev, po vseh tekmah tako rekoč nemudoma objavimo poročilo o le-teh, vsak krog najmanj en dvoboj pospremimo s fotografskim objektivom in posebno fotgalerijo, medijem skušamo prek novinarskih konferenc in stalnih novic o vsem, kar se pri klubih dogaja, omogočiti lažje delo, na voljo so tudi kontakti vseh vodilnih pri 13 moštvih, sodelujočih v ligi UPC Telemach in še in še.

Zdi se, da je izboljšanje zunanje podobe državnega prvenstva kar klicalo po naslednjem koraku, in to je posebna tedenska televizijska oddaja, ki bo po pripravah podjetja Livita in Združenja klubov lige UPC Telemach luč sveta ugledala v četrtek, 10. januarja 2008. Oddaja, imenovana Koš, bo magazinskega tipa, ogledati pa si jo bo moč na naših spletnih straneh, športni televiziji ŠportKlub (vsak četrtek zvečer) in mnogih slovenskih lokalnih televizijskih postajah.

Premierna oddaja se bo na ŠportKlubu začela ob 20. uri, v njej pa bomo spregovorili o konec tedna končanem 14. krogu lige UPC Telemach, rezultatih, lestvici in ponudili poročila s petih odigranih tekem, in to, jasno, tako v sliki kot v besedi. Posebni gost uvodne oddaje bo nekdanji trener Uniona Olimpije Memi Bečirovič, ki bo spregovoril o razlogih za odstop, načrtih za prihodnost, prihajajočih tekmah 15. kroga lige UPC Telemach in še o čem.

Skratka, z oddajo Koš bomo skušali priljubljenost in prepoznavnost slovenske košarke dvigniti za dodatno stopničko.

Avtor: KZS/Matej Avanzo
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011