08.10.2007 / LIGA UPC TELEMACH (07/08)

Na ponedeljkovi novinarski konferenci sta direktor podjetja UPC Telemach Vojko Rovere in generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije Iztok Rems podpisala novo, dveletno pogodbo o pokroviteljstvu moške članske lige.

V ponedeljek, 8. oktobra 2007, sta v Domžalah Vojko Rovere, direktor podjetja UPC Telemach, in Iztok Rems, generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije, podpisala novo pogodbo o pokroviteljstvu 1. A SKL za moške. Pogodba je dvoletna, vložek pokrovitelja pa je precej večji kot v začetnem obdobju sodelovanja, ki je trajalo leto in pol.

Na KZS in pri Združenju moških prvoligašev smo s podpisom nove pogodbe izjemno zadovoljni, saj smo v poldrugem letu s podjetjem UPC Telemach odlično sodelovali, pri skupnem trudu za vzajemno izboljšanje prepoznavnosti domače košarke in glavnega pokrovitelja slovenskega državnega prvenstva za moške pa z načrtnim delom in vlaganjem sredstev predvsem v boljšo medijsko prepoznavnost dosegli velik napredek.

Obe strani sta se po temeljiti analizi tako z veseljem vnovič dogovorili za sodelovanje, s katereim bosta z nadaljnjim trdim delom skušali na vsak način nadgraditi postavljene temelje in na njih zgraditi še boljše in bolj prepoznavno tekmovanje, ki vse bolj postaja valilnica izjemno nadarjenih slovenskih košarkarjev. In prav zaradi teh se vložek brez kančka dvoma izplača.

"Odločitev za podpis pogodbe ni bila težka, ko smo premišljevali, v kateri šport naj vlagamo v skladu z družbeno odgovornostjo našega podjetja. Po naši oceni je košarka šport, ki ima prihodnost, seveda pa v nadaljevanje tega sodelovanja stopamo tudi z velikim veseljem in velikimi pričakovanji," je med drugim ob podpisu pogodbe poudaril direktor podjetja UPC Telemach Vojko Rovere. "S skupnimi močmi smo ligo dvignili na višjo raven. Brez takih pokroviteljev košarka ne bi mogla preživeti, hkrati pa je podpis sodelovanja pomeni tudi veliko obveznost," pa je dodal generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije Iztok Rems.

Avtor: KZS/Matej Avanzo
10.06.11 / Liga Telemach

Le še ena tekma je ostala do konca te sezone Lige Telemach in dobili...

10.06.11 / Liga Telemach

Kljub temu, da je bila že sobotna druga tekma finala Lige Telemach...

09.06.11 / Liga Telemach

Polzela. Tonči Mašina v prihajajoči sezoni ne bo sedel na...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011