04.10.2007 / Novinarski kotiček

Pred začetkom nove sezone lige UPC Telemach bomo v ponedeljek, 8. oktobra 2007, v domžalski gostilni Keber ob 11.30 predstavnike slovenskih medijev pripravili posebno novinarsko konferenco, na kateri bo prisotnih vseh 13 trenerjev moštev, ki sodelujejo v ligi UPC Telemach, vabljeni pa so tudi predstavniki klubov.

NATANČNA POT DO DOMŽALSKE GOSTILNE KEBER (zemljevid)

Trenerji bodo v Domžalah – za to mesto smo se odločili, ker so košarkarji Heliosa, ki ga zastopajo, aktualni državni in pokalni prvaki naše države - pet dni pred uvodnim krogom domače sezone 2007/08 spregovorili o ciljih v le-tej, ob tem pa bodo po uradnem delu tako za formalne kot neformalne pogovore skupaj z vodilnimi možmi lige UPC Telemach in KZS sedmi sili na voljo ob skupnem kosilu, na katerem dobrot ne bo manjkalo.

Na začetku novinarske konference bo podpisana tudi nova, dvoletna pogodba s pokroviteljem lige UPC Telemach, katere vrednost bo precej večja od doslej veljavnega dogovora. Novinarji bodo dobili zajetno gradivo o ligi, v katerem bodo poleg sporeda in ostalih koristnih informacij zapisane tudi izjave vodilnih mož klubov.

Poleg vsega naštetega bomo predstavili še popolnoma nov statistični program, ki ga je KZS kupila pred kratkim, ter sporočili, kako bo v tej sezoni potekalo medijsko obveščanje o vseh dogodkih, povezanih z ligo UPC Telemach.

Avtor: KZS/Matej Avanzo
19.07.07 / KOŠARKA OD TU IN TAM

Sani Bečirovič, 26-letni slovenski košarkar atenskega...

19.07.07 / Novinarski kotiček

Na voljo so vam e-novice KZS Pred kratkim smo na Košarkarski zvezi...

18.07.07 / Novinarski kotiček

V nedeljo, 22. julija, bo KZS po zgledu klubov lige NBA v...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011