14.08.2007 / Novinarski kotiček

V torek, 14. avgusta 2007, mineva natanko leto dni, od kar je luč sveta ugledala popolnoma prenovljena spletna stran Košarkarske zveze Slovenije. Ta se je v tem času odlično umestila v slovenski košarkarski prostor, postala središče košarkarskega dogajanja na sončni strani Alp, v tem času pa si ob izboljšavah in novih vsebinah pridobila skorajda 5000 različnih uporabnikov dnevno. Vsem se vam za zvestobo ob tej priložnosti iskreno zahvaljujejmo!

Kakovostna spletna stran je dandanes nuja in po letu dni, od kar je na širnem medmrežju moč najti tudi bogato predstavitev dogajanja pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije, lahko mirno zapišemo, da smo na osrednji slovenski košarkarski organizaciji s tem, da smo šli vštric s sodobno tehnologijo, naredili velikanski korak proti večji prepoznavnosti slovenske košarke, slovenskih reprezentanc ter tekmovanj članskih in mlajših kategorij.

Na uradni strani KZS smo v tem času zapisali 1105 novic, 170 fotogalerij, 87 anketnih vprašanj,krepko prek 7000 rezultatov, vzpostavili posebne podstrani za vsa tekmovanja članskih in mlajših kategorij na čelu z elitno ligo UPC Telemach, živo statistiko, ki jo bomo s popolnoma novim litovskim programom v prihodnji sezoni še prenovili, skupaj z znanimi slovenskimi košarkarji in košarkaricami na čelu s Sanijem Bečirovičem smo pisali bloge, izjemno ažurno dodajali vse rezultate in osveževali lestvice, izdelali sistem elektronskega delegiranja sodnikov in komisarjev, izbrali prek 50 fotografij tedna, vzpostavili poseben koledar dogodkov KZS, speljali projekt Dneva slovenske moške košarke z neposredima spletnima prenosoma članske in pionirske tekme, v živo s statistiko spremljali vse tekme lige UPC Telemach, 1. B SKL za moške, 1. SKL za ženske ter finalne turnirje mlajših kategorij, s Spaldingom začeli vzpostavljati spletno trgovino, na prvi strani naredili sistem za stalno spremljanje lestvic glavnih tekmovanj, kmalu pa bomo znova popolnoma obnovili bazo vseh slovenskih klubov. Prek spleta smo izpeljali prijavljanje na vsa tekmovanja, na tradicionalni Tabor Košarkarske zveze Slovenije in na tekmovanja Samsung Ulične košarke ter še in še.

Prepričani smo, da gre za kakovostno izpeljan projekt, ki pa ga bomo v prihodnosti skušali še dodatno izboljšati. Za zdaj ste nam s skoraj 15.000.000 "kliki" v letu dni, povprečnemu obisku, ki se vse bolj bliža 5000 različnim uporabnikom dnevno, pohvalah in predlogih dan za dnem dajali vedeti, da smo na pravi poti, na kateri bomo ostali tudi v naslednjih dneh. Mesecih in letih. Z eno samo željo: delati za košarkin blagor.

Zatorej, spletna stran KZS, še na mnoga leta!

Hvala za zaupanje!

Vsi zaposleni na Košarkarski zvezi Slovenije

Avtor: KZS
26.10.07 / 1. SKL za ženske

S prvimi odigranimi tekmami se je danes začela nova sezona...

26.10.07 / 1. SKL za ženske

V soboto se bo začela nova sezona ženskega članskega...

23.10.07 / KOŠARKA OD TU IN TAM

V okviru delovanja tekmovalne komisije smo se odločili, da bomo...

 
Košarkarska zveza Slovenije / Leskoškova 12, Ljubljana / kzs@kzs.si
Vse pravice pridržane / 2000 - 2011